- 3 adet küçük kabak
- 3 yumurta
- 1/2 demet taze soğan
- 1/2 demet maydanoz
- 1/2 demet dereotu
- 1/2 demet taze nane
- tuz, pul biber, karabiber, kekik, kimyon
- 2 yemek kaşığı un
- 1 yemek kaşığı mısır unu
- 1 yemek kaşığı galate unu
- kızartmak için sıvı yağ
yapılışı: Kabakları rendeledim, yeşillikleri yıkayıp küçük küçük doğradım. Tüm malzemeleri derin bir kapta karıştırdım.(kek hamurundan koyu bir kıvam olacak.gerekirse biraz daha un ilave edin) Tavaya sıvaya koyup kaşıkla istediğimiz büyüklükte parçalar döküp önlü arkalı kızartıyoruz. ( çok fazla yağ çekmesini istemiyorsak tava da bütün yayarak pişirebiliriz.)
afiyet olsun...
10 yorum:
Kabağın en sevdiğim yemek türüdür.Eline sağlık Gülay.
canım eline sağlık.bende bu aralar çok sık yapıyorum.seninkide nefis görünüyor.hoşça-kal
ellerine salık gülaycığım.nefis görünmekte..
eline sağlık gülaycım mücver çok gzüel görünüyor afiyetler olsun canım sevgiler
bayılırım mücvere ellerine sağlık canım...
Canım çok severim ya özellikle et yemeklerinin yanında:)
çok severim.güzel olduğu görüntüsünden belli ellerine sağlık
çok severim ellerine sağlık canım sevgiler
ELLERİNE SAĞLIK BENDE ÇOK SEVERİM AMA UZUN ZAMANDIR YAPMIYORDUM İYİ OLDU BAK AKLIMA DÜŞÜRDÜN ŞİMDİ .SEVGİLER
zzzzz2018.4.14coach factory outlet
golden state warriors jerseys
coach outlet online
cheap basketball shoes
steelers jerseys
fitflops sale clearance
basketball shoes
coach outlet online
ray ban sunglasses outlet
tods shoes
Yorum Gönder