malzemeler:
- 6 adet enginar
- 400 gr. mantar
- 2 adet orta boy soğan
- 1 adet limon
- tuz, karabiber, kimyon
- süslemek için;
- bir kaç dal maydanoz
- domates
yapılışı; Temizlenmiş enginarları limonlu suda haşlayıp, süzün. Mantarları limonlu suda yıkadıktan sonra süzün. Teflon tavayı iyice ısıtıp mantarları suyunu salıp çekene dek kavurun. Soğanları zar şeklinde doğrayıp zeytinyağında 6-7 dakika kadar kavurun. Tuz ve baharatları ekleyip tatlandırın. Enginarları servis tabağına yerleştirin. Hazırlamış olduğunuz mantarlı karışımı içlerine paylaştırın. Maydanoz ve domates ile süsleyin...
11 yorum:
Enginar zamanı ya böyle çeşit çeşit tarifler görmeye bayılıyorum . eline sağlık canım
mantarlisini hic duymamistim eline saglik
ellerine sağlık canım yine bana güzell bir öneri aldım bunuda:))
Yaratıcılığın sınırı yok Gülaycığım.Dergide görmüştüm ve çok hoşuma gitti.Eline sağlık.Fotoğraflarda süper kendine haksızlık etme.Çok hoş hepsi.Sevgiler.
Mis gibi valla, ellerine saglik. Tadmak isterdim dogrusu, cko lezzetli gorunuyor.
Canım mis mis.
Bayılırım.
Ellerine sağlık canım
sevgiler
aman benim arkadaşım ne marifetliymiş:))))harika olmuş canım eline sağlık
yemek yarışması 20nisanda bu arada
alışılmışın dışında bir enginar tarifi olmuş. çok hoş olmuş. eline sağlık Gülay. sevgiler.
mantarlısı pek lezzetli görünüyor.degişik olmuş.elinize saglık.
yeezy shoes
vans store
hermes bag
pure boost
golden goose
nike sneakers
nike air force 1
oakley
nike zoom
kobe byrant shoes
yeezy shoes
vans store
hermes bag
pure boost
golden goose
nike sneakers
nike air force 1
oakley
nike zoom
kobe byrant shoes
Yorum Gönder