- 1 paket kakaolu puding
- 450 ml süt
- 1 paket pötibör bisküvi
- 1/2 su bardağı dövülmüş fındık
- 1 kase hindistan cevizi
yapılışı: Bir tencerede pudingi süt ile birlikte karıştırarak pişirin. Kaynamaya başladıktan sonra 5 dk. daha pişirin. Bisküvileri rondodan da geçirin. Tenceredeki karışıma bisküvileri ekleyin ve karıştırın. Daha sonra fındıkları rondodan geçirip, ekleyin ve tekrar karıştırın. Karışım hafif ılıdığında bir kaseye su koyup elinizi ıslatarak küçük parçalar alın ve avcunuzda yuvarlayın. Topların dışını hindistan cevizine batırarak servis tabağına alın. Dolapta bir süre dinlendirip servis edin.
8 yorum:
Elinize sağlık leziz görünüyor.sevgiler.Mine
ÇOK GÜZEL OLMUŞ...ELLERİNE SAĞLIK.....
fıstıgım benim ellerine saglık döktürmüşsün yine :))
Ellerine saglik canim harika görünüyorlar Gülaycim
Ne güzel olmuş canım. Tam çocukarın ağzına layık. Bugün malzemeleri alıp yarın yapacağım canım.
Ellerine sağlık
Çok öptüm
sevgilerimle
hem çok hafif hemde çok güzel ellerine sağlık canım
yuvrlanabilcek kıvamda olyorlarmı,cıvık olmuyormu karışım?
benım ıkı sorum olacak ılkı cıvık olmuyomu ıkıncısıde muzlu pudıngten yapsak nolur
Yorum Gönder