malzemeler:
- 10 adet patates
- 2 su bardağı yoğurt
- 3 yemek kaşığı krem peyniri
- 3 yemek kaşığı mayonez
- 1 yemek kaşığı hardal
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- karabiber,pul biber,nane
yapılışı: Patatesleri haşlayıp soğumasını için bir kenara alalım. Yoğurdu, krem peyniri, mayonezi, hardal ve sıvı yağı pürüzsüz hale gelene kadar çırpıyoruz. Soğuyan patateslerimizi küp şeklinde doğrayıp servis edeceğimiz tabağa alıp üzerine yoğurtlu karışımı döküyoruz. Üzerini pul biber ve nane ile süslüyoruz. Dilerseniz mısır ile de süsleyebilirsiniz.
afiyet olsun..
6 yorum:
gülaycıgım malesef ben katılamıcam sıze düğünümüz var o gün, ee halıyle hazırlıklar fılan :(( inş. baska bı sefere canım.. sevgiler
bu arada msne ekledım senı haberın olsun.
hardal gırdımı ben herseye varım:D
sevgılerımle..
ellerine sağlık.patatesle ne yapılsa yenmez ki ilkkez duydduğum bir tarif
sevgiler
hıııımmm çok lezzetli görünüyor,ellerine sağlık :)
mmm bayıldığım lezzet.sevgiler ve mutlu hafta sonları
Yorum Gönder