malzemeler:
- 2 adet enginar
- 1 adet yeşil elma
- 4-5 dal taze soğan
- kapari
- kornişon turşu
- maydanoz
- sos için:
- 1/2 adet limon
- zeytin yağı
- hardal
- mayonez
- bir tutam şeker
yapılışı: Enginarları limonlu suda haşlayın ve iri küpler halinde doğrayın. Kabuklarını soyup çekirdeklerini çıkardığınız yeşil elmayı küçük küpler halinde doğrayın. Taze soğanlar ve kornişon turşularını doğrayın. Tüm malzemeyi bir araya getirerek kaparileri ve dereotunu ekleyin. Sos için zeytinyağı, hardal ve mayonezi istediğiniz oranda bir araya getirin. Limon suyunu ve şekeri ilave ederek iyice karıştırın. Salatanın üzerine dökerek servis yapın.
afiyet olsun...
11 yorum:
ellerinize sağlık hoş bir tarif
değişik bir tarif...ellerınıze sağlık afiyetler olsun bereketi ile..
sevgiler..
Bende nerelerdesin diye merak ediyordum . Eline sağlık bende yerim vallahi:)
nefis olmuş canımm:) ellerine sağlıkk :)
mutlaka deniyicem ...enginarabayılırım
Enginarı sevmiyorum galiba tadını hatırlamıyorum küçükken yemiyordum bir daha da ağzıma sürmedim ama bir gün alıp denicem damak zevkleri değişiyor belki bu kez severim.Hatta pırasa ,bakla gibi silip süpürebilirim.Ellerine sağlık canım
ellerine saglik canim afiyetler olsun.
Şahane bir tarif,enginara bayılırım hemen deneyeceğim.Sevgiyle...
Bence içindeki elmalar kesinlikle olayı en çekici kılan kısmı:) ellerine sağlık. Bana değişik geldi tarif o yüzden mutlaka deneyeceğim. Ellerine sağlık:) Sevgiler...
hımm çok degişik mutlaka yemeliyim...
nike roshe one
kyrie shoes
adidas nmd
nhl jerseys
cheap basketball shoes
jordan retro 12
yeezy boost 350
golden goose
air max 2018
ray ban
Yorum Gönder