Bu Blogda Ara

13 Haziran 2010 Pazar

Sensodyne Buluşması

İki hafta önce Sensodyne firmasının yeni çıkardıkları ''sensodyne hızlı rahatlama'' ürünlerinin tanıtımı için düzenledikleri etkinliğine katıldım...
Etkinlik nişantaşı the sofa hotelin teras katında gerçekleşti. İlk önce blogger arkadaşlarımızla sohbetler eşliğinde harika bir kahvaltı yaptık...
Daha sonra Diş Hekimi Doç. Dr. Tosun Tosun'un diş hassasiyeti ve pratik tedavi yöntemleri hakkında bizlere bilgiler ve sorularımıza cevap verdi.. Marka Müdürü Sayın Sema BULUÇ'un şirket geçmişi, geniş ürün yelpazeleri ve yeni çıkan "Sensodyne Hızlı Rahatlama ve Uzun Süreli Koruma" ürünlerinin tanıtımı vardı..

GlaxoSmithKline Tüketici Sağlığı ürünlerinden Sensodyne, 20 yıldır hassas dişlere karşı uzmanlığıyla ağız sağlığına hizmet ediyor. Diş macunu çeşitleri, diş fırçası, diş ipi ve ağız çalkalama suyu ile geniş bir aile olan Sensodyne, 10 diş hekiminden 9’u tarafından hassas diş sorunu yaşayanlara öneriliyor.

Sensodyne Hızlı Rahatlama ile hassas dişlerin rahatlaması için
sadece 60 saniye!
Sensodyne Hızlı Rahatlama & Uzun Süreli Koruma, dişlerin dişeti ile birleştiği kısma 60 saniye boyunca masaj yapılarak uygulandığında hızlı rahatlama etkisi gösteriyor. Günlük kullanıma da uygun olan Sensodyne Hızlı Rahatlama ile dişlerin günde iki kez fırçalanması, hassas dişler için uzun süreli rahatlama sağlıyor.
Sensodyne Hızlı Rahatlama diş yüzeyinde mineral benzeri sızdırmaz bir tabaka oluşturarak hassas dişlerin rahatlamasını sağlıyor. Ayrıca dişleri temizliyor, ferahlık veriyor ve diş minesinin güçlenmesine yardımcı oluyor.
Hassas dişler konusunda her 10 diş hekiminden 9’unun önerdiği Sensodyne ailesindeki en yeni ürün Hızlı Rahatlama & Uzun Süreli Koruma; Sensodyne’in bu alandaki uzmanlığını kanıtlıyor.
Programın sonunda hocamız Mert Güler ile birlikte grupça klasik yoga yaparak tamamladık... Bu güzel daveti için Glaxo Smith Klein Firmasına teşekkürler....